Uitdaging:

"Over de Veluwe 30 km heen, 30 km terug, denk jij dat je het kan man? Doe mee en maak een groots avontuur. Samen met je maten haal je de finish en pak jij die welverdiende mannenplak!"


Media


Man 1:

"ga vooral door met organiseren van deze meesterlijke activiteit en laat je inspireren door alle gebeurtenissen na deze editie".


Informatie

Voorbereiding

Eten, drinken, marsen, slapen en nog veel meer ingrediƫnten ga je tegenkomen in de mannenmars. Loop je wandelschoenen goed in, kijk veel survival programma's en leer spruitjes eten.

Tell a Friend

Als je niet alleen wilt gaan, neem dan gewoon een friend mee! Zo kan je dan samen de voorbereidingen doen en samen oplopen zodat je goed voorbereid de mars kan beginnen.

De stap zetten

Een rot eind dat is niet mis. Ook je moeder/vrouw/vriendin zal moeten wennen aan het idee dat jij een enorm avontuur aan gaat. Keep calm en march on. We lopen 30 km de Veluwe op, onverhard dus. Dan plaatsen we onze vermoeide voeten tegen een boom en schuiven we aan bij het kampvuur met een lekkere maaltijd. Je slaapt in de openlucht. Uiteraard zorgen we voor materialen zodat jij en je makkers een slaapplaats kunnen maken.

Diepgang

Dat je diep zal gaan is bijna zeker :-) Dat is het fysieke vlak, maar we zorgen ook voor geestelijke diepgang. Nadenkertjes die jou uitdagen om moedig door het leven te wandelen. Maar ook delen we verhalen met je, waar je mee thuis kan komen en verder mee kan wandelen. Een vertrouwde omgeving waarin jij de vrijheid om vragen te stellen of om de ander te bemoedigen met je eigen ervaringen.


Man 2:

"Zelfs nu nog gaat er bijna geen uur voorbij of er schieten me nog momenten door het koppie van 2 onwijs gave dagen met een groep kerels die mij kostbaar zijn geworden."


Mee helpen

Mee helpen

Man 3:

"Ik heb wederom een bijzonder mooi weekend gehad. Vrijdagavond was wat mij betreft wel een van de meest bijzondere ervaringen die ik heb mogen meemaken. Ik ben dankbaar dat zoveel man in gebed zijn gegaan voor mijn dierbare vrouw en ons gezin."


Ons team

Friso

Route / Bivak

Han

Logistiek / Materieel

Sander

Marketing / Creatie

Meer weten?

De mannenmars is ontstaan doordat een groep vrienden op een dag elkaar uitdaagden om een roteind te gaan lopen. Deze vrienden nodigden weer nieuwe vrienden uit. En die nodigden ook weer vrienden uit. En nu lees jij dit, waarschijnlijk omdat een vriend je vroeg om mee te doen. Of omdat je nieuwe vrienden wilt maken. Voel je geroepen en ga de mars aan! Wil je nog meer informatie, mail dan even naar: info@mannenmars.nl


Contact