HANNENMARS 2017
26 en 27 mei


Doe mee met de Mannenmars, die voor dit jaar omgedoopt is tot de Hannenmars.
30 km heen en 30 km terug, denk jij dat je het kan?

Web Page Creator

MANNENMARS BESTAAT 5 JAAR!

En dit jaar noemen we de mars de "Hannenmars". Want Han (één van de oprichters) is in gevecht met kanker. Ons doel is samen met Han de mars te beleven. Dus alle Han(ds) aan dek en marsen maar!

En we bestaan dit jaar 5 jaar! Dat is fantastisch! Vele mannen hebben mee gewandeld en we beloven je, het wordt weer geweldig dit jaar. 

ROT EIND LOPEN

"Over de Veluwe 30 km heen, 30 km terug, denk jij dat je het kan man? Doe mee en maak een groots avontuur. Samen met je maten haal je de finish en pak jij die welverdiende mannenplak!" Ja het is een roteind, maar o, zo mooi man. 

DOE MEE MAN!

Informatie

Eten, drinken, marsen, slapen en nog veel meer ingrediënten ga je tegenkomen in de mannenmars. Loop je wandelschoenen goed in, kijk veel survival programma's en leer spruitjes eten.


Tell a Friend

Als je niet alleen wilt gaan, neem dan gewoon een friend mee! Zo kan je dan samen de voorbereidingen doen en samen oplopen zodat je goed voorbereid de mars kan beginnen.

Mocht je zo geen vriend hebben, mail ons dan even. We regelen een vriend voor je die samen met je wil oplopen.

De stap zetten

Een rot eind dat is niet mis. Ook je moeder/vrouw/vriendin zal moeten wennen aan het idee dat jij een enorm avontuur aan gaat. Keep calm en march on. We lopen 30 km de Veluwe op, onverhard dus. Dan plaatsen we onze vermoeide voeten tegen een boom en schuiven we aan bij het kampvuur met een lekkere maaltijd. Je slaapt in de openlucht. Uiteraard zorgen we voor materialen zodat jij en je makkers een slaapplaats kunnen maken.

Diepgang

Dat je diep zal gaan is bijna zeker :-) Dat is het fysieke vlak, maar we zorgen ook voor geestelijke diepgang. Nadenkertjes die jou uitdagen om moedig door het leven te wandelen. Maar ook delen we verhalen met je, waar je mee thuis kan komen en verder mee kan wandelen. Een vertrouwde omgeving waarin jij de vrijheid om vragen te stellen of om de ander te bemoedigen met je eigen ervaringen.

MEER WETEN?

De mannenmars is ontstaan doordat een groep vrienden op een dag elkaar uitdaagden om een roteind te gaan lopen. Deze vrienden nodigden weer nieuwe vrienden uit. En die nodigden ook weer vrienden uit. En nu lees jij dit, waarschijnlijk omdat een vriend je vroeg om mee te doen. Of omdat je nieuwe vrienden wilt maken. Voel je geroepen en ga de mars aan! Wil je nog meer informatie, mail dan even naar: info@mannenmars.nl

DOE MEE MAN!